×

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/3/2020

Η εταιρεία μας Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ λόγο των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, κλείνει τις πόρτες για το κοινό, για τις επόμενες 14 ημέρες, μέχρι 31/3/2020, ή, μέχρι νεότερης οδηγίας.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε  από το σπίτι σε ώρες 10.00-17.00.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-9241108 (για είδη μοτοσυκλέτας) και στο 210-9220530 (για είδη ποδηλάτου).

Θα δεχόμαστε παραγγελίες, είτε τηλεφωνικά, είτε διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας μας www.tzortzopoulos.gr , είτε με ηλ.μήνυμα (info@tzortzopoulos.gr (για μοτο), bikes@tzortzopoulos.gr (για ποδηλατικά).
Για επισκευές ποδηλάτων μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210-9220530 και στην ηλ.διεύθυνση bikes@tzortzopoulos.gr για ραντεβού παράδοσης του ποδηλάτου σας, για όσο χρονικό διάστημα μας επιτρέπεται (η παραμονή σας στο χώρο της εταιρείας δεν επιτρέπεται).

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και Καλή Επιστροφή.

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ είναι μια εταιρεία καταξιωμένη στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1991. Απο το Μάϊο του 2008, η εταιρεία επεκτείνεται και στο χώρο του ποδηλάτου. Σαν πάγια τακτική, εισάγει, προωθεί και διανέμει ΜΟΝΟ ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα.

 

 Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τις εταιρίες ποδηλάτων:
ARGON 18 (δρόμου και χρονομέτρου/τριάθλου), MONDRAKER(βουνού), CINELLI (δρόμου), DEDACCIAI STRADA (δρόμου), GITANE, VIVELO, PEUGEOT, ALPINAADRIATICA (πόλης και παιδικά), MARIO SCHIANO, KIDDIMOTO (παιδικά).
 Αμέσως, πάντα ακολουθώντας την πάγια αγάπη και εμμονή για τους ΑΓΩΝΕΣ, εμπλεκόμαστε και με την αγωνιστική ποδηλασία, και έχουμε τη τιμή να συνεργαστούμε και να είμαστε χορηγοί σε αγώνες Δρόμου, διασυλλογικούς, στην Π.Ε.Π.Α και σε αγώνες Downhill, XC, Marathon, Enduro και πίστας.


 

 Σε όλους τους αγώνες της βρισκόμαστε και δειγματίζουμε μέρος των προϊόντων μας: Από το 2013 είμαστε σημαντικοί προμηθευτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με ελαστικά Vittoria και αξεσουάρ.
 Είμαστε προμηθευτές υλικού στις ομάδες του Σπαρτιατικού, Αλφα Cycling Team και Μεσόγειος Ρόδου με προϊόντα ARGON18SIDI, VITTORIA, MICHE, DEDA, BIEMME, ενώ στην λίστα εταιριών προστέθηκε πρόσφατα και η εταιρείες IXSRENTHAL, CONTEC, ride 100%.
 

Παράλληλα παρακολουθούμε απο κοντά και χορηγούμε και άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες και βρισκόμαστε σε επαφές, κυρίως με νέους αθλητές, με σκοπό να χορηγήσουμε και να προάγουμε την αγωνιστική ποδηλασία και την ενασχόληση περισσοτέρων νέων με το άθλημα.


Τέλος, η Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ καλύπτει με εγγύηση ποιότητας όλα τα προϊόντα της, αποδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία και το κύρος μιας σοβαρής εταιρείας.

ARGON 18BICISUPPORTBIEMMEBLACK JACKCINELLICRATONICRAZY SAFETYDEDACCIAIDEDAENERVITEXUSTARGITANEGIYOKIDDIMOTOLEATT ΜΑGNUM LOCKSMICHEMONDRAKERMINOURANEW LOOXSPOWER RACEPROLOGORODISIDI SMITHSTAGESSPECTRA  TECVITTORIAΥΕPPCAMPAGNOLOSHIMANOSRAMiXS ALPINAride100%CRUDHTP DesignContec Renthal PEUGEOTADRIATICABRIKOVELTEC WHEELSCommencal CUDASCOOLNfunChillafishKidz Motion