Κατάστημα ποδηλάτων Τζωρτζοπουλος

Η Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ είναι μια εταιρεία καταξιωμένη στο χώρο της μοτοσυκλέτας από το 1991. Απο το Μάϊο του 2008, η εταιρεία επεκτείνεται και στο χώρο του ποδηλάτου. Σαν πάγια τακτική, εισάγει, προωθεί και διανέμει ΜΟΝΟ ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα

 Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τις εταιρίες ποδηλάτων:
ARGON 18 (δρόμου και χρονομέτρου/τριάθλου), MONDRAKER(βουνού), CINELLI (δρόμου), DEDACCIAI STRADA (δρόμου), GITANEVIVELOPEUGEOTALPINAADRIATICA (πόλης και παιδικά), MARIO SCHIANO, KIDDIMOTO (παιδικά).
 Αμέσως, πάντα ακολουθώντας την πάγια αγάπη και εμμονή για τους ΑΓΩΝΕΣ, εμπλεκόμαστε και με την αγωνιστική ποδηλασία, και έχουμε τη τιμή να συνεργαστούμε και να είμαστε χορηγοί σε αγώνες Δρόμου, διασυλλογικούς, στην Π.Ε.Π.Α και σε αγώνες Downhill, XC, Marathon, Enduro και πίστας.

Σε όλους τους αγώνες της βρισκόμαστε και δειγματίζουμε μέρος των προϊόντων μας: Από το 2013 είμαστε σημαντικοί προμηθευτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας με ελαστικά Vittoria και αξεσουάρ.
 Είμαστε προμηθευτές υλικού στις ομάδες του Σπαρτιατικού, Αλφα Cycling Team και Μεσόγειος Ρόδου με προϊόντα ARGON18SIDIVITTORIAMICHEDEDABIEMME, ενώ στην λίστα εταιριών προστέθηκε πρόσφατα και η εταιρείες IXSRENTHALCONTECride 100%.

Παράλληλα παρακολουθούμε απο κοντά και χορηγούμε και άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες και βρισκόμαστε σε επαφές, κυρίως με νέους αθλητές, με σκοπό να χορηγήσουμε και να προάγουμε την αγωνιστική ποδηλασία και την ενασχόληση περισσοτέρων νέων με το άθλημα.


Τέλος, η Ι.ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ καλύπτει με εγγύηση ποιότητας όλα τα προϊόντα της, αποδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία και το κύρος μιας σοβαρής εταιρείας.